Over de Zotte Wyven

Over De zotte wyven

De meest bijzondere verhalen beginnen met een knettergek idee, ons unieke verhaal vormt hierop geen uitzondering.

Fietsen is onze passie, we hebben op de fiets al heel wat knotsgekke avonturen beleefd en onze liefde voor de fiets en het steunen van goede doelen komen samen in ons aanstaande, wellicht wel meest zotte avontuur. 

Een buitengewoon zotte tocht

1900 kilometer die binnen 8 dagen (18 juli tot 25 juli) moeten worden afgelegd op de koersfiets, geen vaste slaapplaats, enkel een vaste route en slechts beperkte bagage want extra gewicht betekent ook extra hard trappen. De grenzen rond Nederland fietsen is niet voor iedereen weggelegd want de finish halen is een behoorlijke uitdaging. Om aan deze tocht deel te nemen heb je niet alleen een paar sterke benen en een flinke dosis lef nodig maar moet je ook een klein beetje gek (zot) zijn. 

Twee buitengewone Zotte Wyven

Als zelfverklaarde Zotte Wyven willen wij deze uitdaging aangaan en het rijden van deze tocht koppelen aan een inzamelingsactie voor Kom op tegen kanker. Waarom? Omdat het rijden van deze onvoorspelbare tocht zowel fysiek als mentaal een zware uitdaging voor ons zal zijn maar nog altijd niets vergeleken met de fysieke en mentale uitdagingen waarmee kankerpatiënten en hun geliefden te maken krijgen.  

Een liefdevol eerbetoon

Er is voor ons nog een persoonlijke reden om dit unieke verhaal te schrijven. Deze actie is niet alleen een steuntje in de rug voor iedereen die met kanker te maken krijgt maar vooral een een eerbetoon aan een bijzonder zotte vrouw. Deze lieve moeder en oma die de start van dit avontuur helaas niet mocht meemaken zat zelfs tussen de chemo’s door op haar fietstrainer. De gedachte aan haar positieve mindset, haar moed en doorzettingsvermogen geeft ons kracht om alles wat op ons pad komt te trotseren.

Wij hebben uw hulp nodig

Helpt u ons mee om aan een zo hoog mogelijk eindbedrag te komen? Wij nemen de kilometers voor onze rekening en u kunt onze missie steunen door een directe donatie aan KOTK via onderstaande knop. Elke donatie is voor ons een stevige motivatie om door te blijven trappen want een stevige 250 kilometer per dag is zelfs voor goed getrainde benen niet niks. 

Maar ook samenwerkingen in de vorm van sponsoring worden heel erg gewaardeerd, via het contactformulier kunt u informeren naar de vele mogelijkheden. 

Kunnen wij en iedereen die in aanraking komt met kanker op uw steun rekenen? 

Alvast bedankt!

Zotte groetjes,

Jasmien en Valerie